Praktisk informasjon


Påmelding

Du kan melde deg på messen her. Det vil være mulig med påmelding på stedet, men for å slippe kø anbefaler vi at man benytter seg av påmeldingsskjemaet på nett.

Lokasjon

Messen avholdes i Drammenshallen, Knoffs gate 18, 3044 Drammen. Gratis inngang hele dagen.

Deltagelse

Hvem kan melde seg på? Alle som jobber med mat, slik som restauranter, kantiner, gatekjøkken o.l. kan delta på vår matmesse. Kontakt oss om du har noen spørsmål rundt dette. 

Arrangementet er dessverre ikke åpent for privatpersoner.

Parkering

Trykk her for å se parkeringsmulighetene i området. Det vil være gratis parkering i området rundt Drammenshallen, men her må man være tidlig ute da disse fylles opp fort.

Kollektiv transport

Vi oppfordrer alle til å ta kollektivtransport så langt det lar seg gjøre. Messen ligger i gangavstand fra togstasjonen i Drammen, og er lett tilgjengelig med buss.

Overnatting

Trenger du overnatting? Man kan velge mellom flere hotell i nærområdet. Trykk her for å se alternativene.

Kurs og foredrag

Vi tilbyr kurs og foredrag innenfor de ulike varekategoriene, slik som for eksempel vinkurs. Disse har erfaringsmessig vært svært populære - så her gjelder det å være tidlig ute. Se under fanen "program" for å se de ulike kurs og foredrag vi kan tilby denne dagen.

Alkoholavdeling

På messen vil det være en egen alkoholavdeling, avgrenset med kontroll av legitimasjon. Man må være over 20 år for å få tilgang til denne sonen. Avdelingen vil være åpen fra kl. 13.00.

Konkurranser og premier

Det vil bli konkurranser i løpet av dagen, med premieutdeling til både deltakere og utstillere på kveldsarrangementet. Det vil også være mulig å få med seg goodiebag fra de ulike utstillerne.