Om oss

Cater er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsbransjen. Vi leverer varer engros til alle typer storkjøkken i alle bransjer; kantiner, catering, institusjoner, hotell, spesialutsalg, restauranter, cafeér, gatekjøkken, kiosker, sykehjem, barnehager/SFO, sykehjem o.s.v. Ingen kunder er for store og få er for små. Vi er en mer personlig grossist som strekker oss lenger for at du skal lykkes på ditt storkjøkken.

Vi er medlem av den landsdekkende grossistkjeden Servicegrossistene som kjøper og selger varer for over 3 milliarder kroner årlig. Dette sikrer gode betingelser som igjen kommer våre kunder til gode.

Vi flyttet i 2017 inn i vårt nye og hypermoderne sentrallager her på Lierskogen, hvor vi fortsatt bevarer vår fleksible og lokale profil, samtidig som vi vil utnytte synergier og de stordriftsfordelene denne bransjen byr på. I tillegg til levering, er det også mulig å besøke vårt 1200m2 store lagerutsalg her på sentrallageret.

Vårt fokus er ikke å være en «logistikkmaskin», men en
smidig og personlig samarbeidspartner som sørger for at du har det du trenger - når du trenger det - der du trenger det.

Les mer om oss på www.cater.no.