Velkommen til Drammen Mat- og Drikkemesse 2019

For første gang i historien arrangerer vi Drammens største matmesse i Drammenshallen. Her vil det komme et bredt utvalg av utstillere, og vi håper på rekordmange besøkende.

I år vil Drammen Mat- og Drikkemesse avholdes i Drammenshallen på Strømsø i Drammen torsdag 12. september 2019 kl. 12.00-18.00. På kvelden avslutter vi det hele med et storslått arrangement med middag og underholdning. Messen er åpen for alle som jobber med mat, og det er gratis inngang hele dagen, også på kvelden. Arrangementet er dessverre ikke åpent for privatpersoner.

Vi har utstillere i de fleste matvarekategoriene, slik som frukt og grønnsaker, kjøtt, alkohol, kaker og bakevarer, non-food, fisk og sjømat, meieri og mye mer. I tillegg til et stort spekter av utstillere, kan vi også tilby ulike typer kurs og foredrag - holdt av eksperter innenfor sitt fag.

Under de ulike fanene finner du alt du skulle trenge av informasjon om messen. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det skulle være noe du lurer på.

Påmelding kan gjøres via vårt påmeldingsskjema under, eller på stedet. 

Hva kan vi tilby?

Et bredt spekter av kunnskap

Går du med en tanke om løfte din bedrift/kantine opp til nye høyder? Står du fast i gamle menyer og rutiner, og trenger inspirasjon? Eller er du kanskje ansvarlig for bestilling av dagligvarer til din bedrift, og trenger en ny leverandør?

På vår matmesse vil du møte fagfolk som brenner for faget sitt, og som villig lærer bort sine kunster. Du vil se hva de ulike utstillerne kan tilby av varer i sitt sortiment, og lære hvordan man bruker både gamle og nye produkter.

Festmiddag og underholdning

På kvelden setter vi i gang med middag, underholdning og premieutdeling. Kveldens underholdning er det kjente tributebandet Det Betales, og det blir servert et bredt utvalg av "street food".

Les mer om dette under fanen "kveldsarrangement".

Bli oppdatert på trender

Som en del av mat- og drikkebransjen er messer det perfekte stedet for å holde seg oppdatert på trender, møte "kolleger" og kjenne på temperaturen på markedet. Her vil man kunne mingle med leverandører og andre aktører innenfor bransjen. 

Utvidelse av ditt sortiment

På messen vil det være mulig å få smaksprøver på kjente og ukjente retter, mat- og drikkevarer. Her kan man oppdage nye smaker - og hvem vet, kanskje man finner seg en ny favoritt blant vårt store utvalg?

I tillegg til smaksprøver vil det også være mulig å få med seg goodiebag fra våre mange utstillere.

BareBraMat

BareBraMat er et matkonsept for barnehager fra Orkla Foods Norge. Matglede er et viktig stikkord for BareBraMat der riktig ernæring, læring og forenkling av alt rundt mat og måltider er i fokus. Gjennom deres bestillingssystem finner du spennende og barnevennlige oppskrifter som dekker alle ernæringsbehovene til barn i vekst, samt beregning av råvarer for å redusere blant annet matsvinn. Via sin samarbeidspartner Servicegrossistene leveres matvarene til den enkelte barnehage.

BareBraMat kommer som en av våre utstillere på messen, og vil være behjelpelig med å integrere dette systemet i din barnehage.

Les mer om BareBraMat her.


Matsvinn

Vi er som som mange andre opptatt av miljøet, og på større arrangement kan det oppstå matsvinn. Vi ønsker å bekjempe dette ved å donere overskuddet av maten til Danvik Kurs- og Konferansesenter, som distribuerer dette videre til andre formål. På denne måten sikrer vi oss at maten får en videre hensikt etter messen.